Reklama
 
Blog | Jaroslav Herda

„Se zemí, ve které je ministryní obrany zrůda, to nemůže dopadnout dobře.“

Petra Štěpánka (Trikolora) roztrpčilo následující vyjádření Jany Černochové k atentátu na Darju Duginovou, dceru Alexandra Dugina, považovaného za pravou ruku Vladimira Vladimiroviče Putina:

„Potlačuji přirozenou lidskou reakci na tragickou smrt. Ale toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi lito ani dcery, ani truchlícího otce. Je mi líto tisíců lidí zavražděných v důsledku jejich propagandy a odporné ideologie. Dnešní noc na 21.8. si v Rusku zapamatují.“

Bývalý ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček odpověděl na tweet paní Černochové takto:

„To je fake, že? Ministryně české vlády schvaluje teroristický čin na civilní osobu?? Jako vážně?“

Obavy 1. místopředsedy Trikolory Petra Štěpánka, by mohly sílit, pokud by přibývalo podobných akcí. Jestliže bude potvrzeno, že na území Ruska začala partyzánská válka, dá se předpokládat, že odpor samotných Rusů proti Putinovu režimu bude vítán nejen ve vztahu k Ukrajině, ale i jako naděje Ruska na návrat mezi civilizované země:

„Tuto akci, stejně jako jiné partyzánské akce na území Ruska, provedla Národní republikánská armáda,“ řekl Ponomarjev v projevu na ruskojazyčném kanálu, který od začátku invaze vysílá z Kyjeva. „Událost otevírá novou stránku ruského odporu proti putinismu,“ řekl.

Ke skutečnosti, že dcera Alexandra Dugina byla civilní osobou, lze jen konstatovat, že to nebyla žádná nevinná školačka, ale velmi aktivní propagandistka kráčející ve stopách a po boku svého otce, jenž byl ze stejně vážných důvodů jako ona zařazen do sankčních seznamů. Její život skončil smrtí podobnou té, kterou ruský režim připravil tisícům ukrajinských vojáků i civilistů. Podobnou té, jakou sama Ukrajincům přála a svou činností připravovala. Zrůdná nejsou slova Jany Černochové. Zrůdných bylo mnoho slov Darji Duginové a Alexandra Dugina.

PS: Ministr propagandy Joseph Goebbels také nebyl voják. Norimberskému procesu a trestu smrti oběšením se vyhnul sebevraždou.

https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/21/7364237/

 

Reklama