Reklama
 
Blog | Jaroslav Herda

V.I.P. zločinci nejsou telata

Jsou si plně vědomi všech rizik, která podstupují. Pokud je to možné, největším rizikům se vyhýbají a nejšpinavějšími úkoly pověřují spolupachatele na nižších stupních v hierarchii jejich společenství.

V literatuře i filmové tvorbě je mnoho příkladů, jak taková společenství fungují. Především u rodin, v nichž se povolání zločince učí a předává z generace na generaci. Když Capo di Tutti Capi ztratí syna, tak je to prohra, s níž při takovém povolání musí počítat.

Alexandr Dugin prohrál svoji dceru Darju v čase zločinné války, na jejíž přípravě se oba velevýznamně podíleli. (Podobně jako připravoval válku Joseph Goebbels, rovněž válečný zločinec a nevoják.)

Darja Duginová vystudovala Lomonosovu universitu, kde byl její otec do roku 2014 profesorem. Prostoduchostí či slabomyslností je tedy omlouvat nelze.

V roce 2022 patřila k nejhlasitějším podporovatelům invaze Ruska na Ukrajinu a navštívila Mariupol poté, co byl obsazen ruskými vojsky. Vyzvala tam k veřejné popravě válečných zajatců z Azovstalu. Během svých vystoupení v televizních pořadech prohlašovala, že invaze je nedostatečně tvrdá, Rusko musí zaujmout nelítostnější postoj, a je potřeba zřídit soudní procesy pro „podlidi“. Také šířila tvrzení, že masakr v Buči spáchaný ruskými vojáky byl pouze zinscenován. Když byla za podporu invaze potrestána sankcemi Západu, prohlásila, že je na to hrdá.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Darja_Duginov%C3%A1

Z výše uvedeného je zřejmé, že zemřela jako aktivní vyzyvatelka k válečným zločinům, která si jistě byla vědoma toho, že Rusko je ve válce, připravené a živené „myšlenkami“ jejího otce i její vlastní propagandistickou činností.

Proto, ač nerad musím konstatovat, že některým našim spoluobčanům už řádně hrabe, což dokládám následujícím textem:

https://pbs.twimg.com/media/FaySKBAWIAMBWsw?format=jpg&name=small

Ministryně obrany Jana Černochová se z pohledu některých zastánců zločinného ruského režimu provinila tím, že nevyjádřila lítost nad skonem Darji Duginové. Možná by si i přáli, aby Duginovi či celému Rusku poslala kondolenci.

Já lítost cítím. Nad tím, že se Duginovi natolik opájeli svým vlivem a pozorností jim věnovanou až k naprosté ztrátě soudnosti. V ní patrně zapomněli, že válka může přinést kromě plenění Ukrajiny a uspokojení z válečných zločinů i jiné události. Domnívám se, že největší podíl viny na smrti Darji Duginové má její truchlící otec.

PS: Někdy se zdá, že ministrem může být i člověk výrazně nemoudrý.

 Svatopluk Němeček
@NemecekSva
 Odpověď uživateli
To je fake, že? Ministryně české vlády schvaluje teroristický čin na civilní osobu?? Jako vážně?
Reklama